Ambassadeurs

 • "Dankzij Fact4Fysio heb ik met 1 klik op de knop (of mobiel) inzicht in de financiële status en KPI’s van de praktijk. Ook de maandelijkse analyses op onze cijfers vanuit hun perspectief helpen om scherp te blijven. Mega blij met de overstap naar hun toe!"

  Bram van Huizen
  Bram van Huizen Fysiotherapie Hoog Lede
 • "Begin dit jaar nam ik de sprong als starter door een praktijk over te nemen. Wat me meteen opviel, was de vlotte begeleiding van Fact4Fysio bij de overname en start van mijn praktijk. De gebruiksvriendelijke software en hun ondersteuning helpen mij om moeiteloos inzicht te krijgen in mijn financiële resultaten. Het up-to-date inzicht dat ik nu heb met de fysiocockpit is ideaal. Het is prettig samenwerken en ik ontvang handige tips!"

  Jordi Luchtenberg
  Jordi Luchtenberg Fysiotherapie Ruitersbos
 • "Bij Fact4Fysio zijn ze niet alleen handig met cijfers, maar ook met techniek. Ik kan nu met één klik op de knop de financiële resultaten per locatie bekijken! Een uitstekende basis voor het maken van zowel tactische als strategische keuzes binnen mijn praktijk. Ga zo door!"

  Roel Ghijselinck
  Roel Ghijselinck Fysiotherapie GCN
 • "Ik wilde graag weten of een BV fiscaal voordeel zou opleveren. Fact4Fysio heeft die vraag voor mij exact doorgerekend. Vervolgens hebben ze ook het gehele proces van de inbreng van mijn eenmanszaak in de BV begeleid. Alles is top geregeld, heel fijn."

  Norbert Klijn
  Norbert Klijn Fysiotherapie Vrachelen BV
 • "Wij zijn in juni overgestapt naar Fact4Fysio. De begeleiding bij de overstap naar hun digitale werkwijze en rapportering was top. Het stappenplan was duidelijk en het proces overzichtelijk waardoor de implementatie vloeiend verliep. Wij zijn erg blij met de samenwerking en vinden het inzicht dat we nu hebben door middel van de fysiocockpit heel prettig. Ook leuk is dat we soms verrast worden door slimme tips!"

  Tessa van der Velde
  Tessa van der Velde De Fysio Studio
 • "Ze doen hun naam eer aan en pakken het vergeleken met mijn vorige accountant anders aan. Ze maken hun beloften tot nu toe helemaal waar en ik ben echt enthousiast over de diensten die we afnemen. Alle cijfers zijn door handige online tools real time beschikbaar en altijd up-to-date. Ik kan op elk gewenst moment zien hoe wij het als praktijk financieel doen. Ook de contacten met Dennis Henderiks, onze adviseur, zijn prima. Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken keurig na en hij is voor mij duidelijk van meerwaarde. Ik beveel mijn concullega’s de diensten van Fact4Fysio van harte aan."

  Michiel Treffers
  Michiel Treffers Fysiotherapeutisch Centrum Heerde
 • "Ik ken Fact4Fysio als een zeer proactieve en kundige partij die tot achter de komma weet waar het over gaat en draait in de fysiotherapie wereld. Absolute aanrader!"

  Joost Valkenberg
  Joost Valkenberg Directeur Wittemeer netwerk
 • Therapeuten houden niet van administratie! Dankzij de samenwerking met Fact4Fysio, wordt de boekhouding en salarisverwerking ze volledig uit handen genomen! Bij Fysiomanager weten we het maar al te goed: therapeuten willen behandelen! Alle administratieve zaken als boekhouding en salarisverwerking, komen per definitie op het tweede plan. Daarom zijn we blij dat we sinds 2015 samenwerken met Fact4Fysio. Samen bieden we het product BoekhoudOntzorgd aan: een extra dienstverlening voor Fysiomanager-gebruikers. De specialisten van Fact4Fysio zorgen ervoor dat bij deze gebruikers de boekhouding geheel wordt ontzorgd. Fact4Fysio haalt alle benodigde informatie automatisch uit Fysiomanager; hierdoor hoeft de therapeut nauwelijks zelf nog iets te doen aan administratie, salaris-verwerking en ziekmeldingen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit van Fact4Fysio; dit zeggen we mede namens onze BoekhoudOntzorgd-klanten!

  Peter de Boer
  Peter de Boer Fysiomanager
 • "Voorheen duurde het 8 maanden voordat de jaarcijfers bekend waren en maakte ik menig Excel-bestand om grip te hebben op de inkomsten, uitgaven en begrotingen. Sinds we overgestapt zijn naar Fact4Fysio, hebben we dagelijks inzicht in het reilen en zeilen van de financiële situatie in de praktijk!"

  Rob Poll
  Rob Poll FysioHellevoet
 • "We hebben in ‘Fact4Fysio’ een hele fijne partner gevonden. Communicatie is snel en direct en het financieel overzicht behouden we dankzij het aangeboden management dashboard. Digitale ondersteuning zorgt er zo voor dat we ons oog beter op de bal kunnen houden van datgene, wat wij echt belangrijk vinden."

  Edwin Glerum MSc.
  Edwin Glerum MSc. Reva Centre
 • "Onze systemen zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor je up-to-date inzicht krijgt. Dat geeft mij controle en overzicht. Wanneer je kunt benchmarken ‒ dankzij Fact4Fysio ‒ weet je beter waar je staat en aan welke knoppen je moet draaien. De meerwaarde van Fact4Fysio zit voor mij in hun begrip van mijn branche. Ik baseer mijn beslissingen nu op cijfers die up-to-date zijn. Ook niet onprettig: ze werken efficiënter en goedkoper, omdat ze veel geautomatiseerd hebben."

  Rogier Bos
  Rogier Bos Bos & Weide
 • "Onze snelle groei is mede mogelijk geworden doordat we een innovatieve organisatie zijn. Daarbij is een goede ondersteuning op financieel vlak onontbeerlijk. We zijn daarom op zoek gegaan naar een accountantskantoor dat ons volledig kan ondersteunen en ontzorgen. Bij deze zoektocht kwamen we Fact4Fysio tegen en tot op heden maken ze het vertrouwen dat we ze hebben gegeven iedere keer weer waar."

  Kees Smelt
  Kees Smelt Top Health Groep / De Haere
 • "Fijn bedrijf, wij hebben nu real-time managementinformatie met duidelijke overzichten. Het is fijn om elke week even in te loggen en te kijken hoe het met de praktijk staat. Ook de persoonlijke kwartaal-gesprekken zijn erg verhelderend, waardoor de juiste keuzes gemaakt kunnen worden voor de toekomst, met financiële onderbouwing. Door hun concurrerende all-in-one prijzen komen wij ook niet voor verrassingen te staan."

  Jurian Donders
  Jurian Donders Fysio Donders
 • "Na een behoorlijk aantal accountants te hebben “versleten” hebben we nu eindelijk een bedrijf gevonden dat meedenkt, verstand van zaken heeft, altijd (echt altijd!) bereikbaar is, snel zaken oplost, een uiterst efficient, snel en makkelijk boekhoudsysteem heeft ingericht en ook nog superbetaalbaar is. Dus namens YorBody fysiotherapie franchise (gevestigd op 60 locaties in NL) zou ik zeggen: DOEN!"

  Peter Deutz
  Peter Deutz YorBody fysiotherapie
 • "Mijn declaraties komen automatisch in mijn boekhouding te staan, de inkoopzijde verloopt geautomatiseerd en de loonadministratie is volledig digitaal. Het personeel heeft een eigen inlog waarmee ze hun loonstroken kunnen zien en verlof kunnen aanvragen. Door Fact4Fysio ben ik veel minder tijd kwijt aan mijn administratie, betaal ik minder administratiekosten en heb ik meer inzicht in de cijfers van mijn praktijk."

  Rob Zeijen
  Rob Zeijen Praktijk Dommelen
 • “Naast de administratie en rapportages is Fact4Fysio een uitstekende partij die ons vlekkeloos door de hele overname loodste. Voor zo’n overname heb je naast financiële ook juridische en fiscale kennis nodig. De automatisering van de boekhouding leverde ons meteen al een besparing op van zo’n € 5.000 aan ICT-licenties. We hebben met de fusie ook direct een nieuwe website en huisstijl gelanceerd, waarmee we we ook door Fact4Fysio zijn ontzorgt.”

  Rienk Post
  Rienk Post C-enter