De beste oplossing voor de administratie / boekhouding van fysiopraktijken!

Ook als fysio-ondernemer ontkom je er niet aan; de tijdrovende klus om je boekhouding op orde te brengen. De inkoopfacturen betalen, de openstaande verkoopfacturen herinneren, de loonadministratie, eventueel de BTW, de aangifte IB enz. en inzicht verkrijgen in het resultaat. Stel je eens voor dat je de tijd die je hieraan kwijt bent, kunt gebruiken om meer cliënten te behandelen…

Maak kennis met dé oplossing voor de administratie en boekhouding van fysiopraktijken. Fact4Fysio is een innovatief accountantskantoor die voortdurend op zoek is naar de nieuwste innovaties, om deze te gebruiken bij het automatiseren van administraties en rapportages. En met succes! Fact4Fysio heeft een unieke en slimme boekhoudoplossing ontwikkeld die fysiopraktijken veel tijd bespaard, daarom zijn wij dé accountant fysiotherapie.

Deze administratieoplossing levert jouw fysiopraktijk niet alleen tijd op zodat je meer cliënten kunt behandelen, maar verlaagd ook de administratiekosten. De digitale boekhouding koppelt Fact4Fysio vervolgens aan een op maat gemaakt financieel cockpit, waarin alle up-to-date cijfers te zien zijn van de fysiopraktijk. Zo kun je als fysio-ondernemer realtime sturen op cijfers.

De nieuwste innovatie van onze administratieoplossing is de benchmark tool. Hiermee kan je jouw resultaten anoniem maandelijks vergelijken met de resultaten van de collega fysio-ondernemers. Zo kom je er snel achter wat jij beter doet, en vooral waar er voor jouw fysiopraktijk nog kansen liggen!

Op zoek naar een accountant fysiotherapie?

Wil jij als fysio-ondernemer ook tijd besparen op de boekhouding, minder administratiekosten én meer inzicht in je fysiopraktijk? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ook online je prijs uitrekenen met onze prijsconfigurator.

Nog niet overtuigd? Lees hier meer over Fact4Fysio en wat collega fysio-ondernemers zeggen over onze unieke administratieoplossing.