De financiele oplossing voor fysiotherapeuten

Tijdswinst en inzicht door de koppeling tussen Fysiomanager en Fact4Fysio

Waarom kiezen fysiotherapeuten voor MijnFysiomanager van Fact4Fysio? Omdat ze minder tijd kwijt willen zijn aan de administratie, willen besparen op administratiekosten en tegelijkertijd wel meer inzicht hun praktijkresultaten willen.

Fysiomanager administratie bevat alle benodigde informatie. Wij nemen de volledige financiele administratie voor je uit handen.
1) Wij zorgen er voor dat de financiele gegevens uit Fysiomanager worden gekoppeld aan ons systeem zodat de omzet automatisch wordt verwerkt in de financiele administratie.
2) Wij verwerken de bankontvangsten door de automatische bankkoppeling en daardoor ontstaat actueel inzicht in de openstaande posten.
3) Daarnaast zorgen wij er voor dat de loonjournaalposten maandelijks automatische in de administratie worden geboekt.
4) De inkoopfacturen hoef je enkel te mailen en die worden verwerkt door onze automatische boekhoudstraat. Door het actuele inzicht in de te betalen inkoopfacturen kun je eenvoudig betaalbatches aanmaken via de financiele administratie.
5) Via de Fact4Fysio cockpit krijg je online inzicht in de cijfers

Interesse in Fysiomanager administratie?

Uw administratie met zorg behandeld. Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op. Nieuwsgierig naar onze prijzen: bereken online je vaste maandprijs met onze prijsconfigurator.
Nog niet overtuigd? Lees hier wat collega fysio-ondernemers zeggen over onze unieke administratieoplossing met Fysiomanager administratie.