Automatiseer je HR processen

 In Blogs, Salaris/HRM

Wordt jullie HR-administratie nog steeds deels met de hand gedaan? Gaat er hierdoor soms nog wel eens wat mis? Ben je het overzicht in je HR soms kwijt? Dan is Daywize iets voor jullie praktijk!

Bij ESJ gebruiken we twee systemen:
– Nmbrs voor de salarisadministratie
– Daywize als HR-totaalpakket
Vaak kiezen we Daywize als we HR-processen willen automatiseren.

Daywize is een online HR-pakket. Het totaalpakket bestaat uit twee soorten modules: de HR-module en talentmodule, je kunt er ook voor kiezen enkel de HR-module te gebruiken. Het gebruik van Daywize heeft een aantal belangrijke voordelen;
a. Tijdsbesparing: automatiseer je routine taken en verminder handmatig werk;
b. Efficiëntie: stroomllijn je HR-processen en verbeter je productiviteit;
c. Nauwkeurigheid: minimaliseer je fouten en zorg voor consistente gegevens;
d. Compliance: zorgt voor naleving van wet- en regelgeving.

HR-module:
Hiermee kun je basis HR-taken automatiseren. Zo kun je medewerkers geautomatiseerd in- en uitdienst melden, kun je personeelsmutaties digitaal doorvoeren (inclusief het genereren van ingevulde documenten) en online ondertekenen. Het registreren van bedrijfsmiddelen is niet langer meer een administratief moetje, maar is zo gedaan tijdens het indienst proces. De medewerker alvast kennis laten maken met de organisatie? Dat is mogelijk via een mooi onboardingstraject met video’s, foto’s, documenten en taken.

Medewerkers kunnen zelf verlof aanvragen en declaraties indienen. En je kunt verschillende rollen toewijzen aan teamleden die met HR bezig zijn. Dit alles vermindert je administratieve last zodat jij weer kunt focussen op de medewerkers en strategie.

Talentmodule:
De talentmodule in Daywize maakt het automatiseren van functionerings- en beoordelingsgesprekken mogelijk. Maak je nog gebruik van Excel lijstjes of Word bestanden? De talent module zorgt dat dit verleden tijd is. Vraag de medewerker het gesprek digitaal voor te bereiden, leg vast wat besproken is en laat de medewerker tot slot tekenen voor akkoord van het gespreksverslag. Alle documentatie wordt automatisch in het dossier van de medewerker opgeslagen. De gesprekscyclus is naar wens in te richten, nog geen gesprekscyclus ontwikkeld? Wellicht is de SLIM subsidie dan iets voor jullie!

Naast het automatiseren van de gesprekscyclus kan ook geautomatiseerd feedback uitgevraagd worden en kan een medewerker een aanvraag voor een opleiding indienen.

Wil je de focus van HR-administratie verleggen naar strategie en medewerkers? Dan is Daywize interessant voor jouw organisatie. Vragen over automatisering van HR-processen en functionaliteiten van het softwarepakket? We laten je graag alles zien tijdens een demo!

Mis geen slimme tips meer!

Volg onze LinkedIn pagina →
Zo blijf je altijd op de hoogte.

Lees meer tips in de laatste blogs:

Recent Posts