Voorsprong
door
advies.

Als praktijkeigenaar heb je behoefte aan een sparringspartner die kennis van jouw praktijk en van de fysiobranche heeft. Wij helpen je graag bij alle ondernemersvraagstukken. Door onze ruime ervaring in de fysiobranche en de samenwerking met de specialisten van ESJ kun je voor alle adviesvragen bij ons terecht.

Waardering
van je
fysiopraktijk.

Benieuwd wat jouw praktijk waard is? Een indicatie op basis van vuistregels of toch liever een gedegen waardering op basis van de DCF-methode. Waarderen is maatwerk. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Een historische financiële analyse is leuk maar een kwalitatieve analyse is zeker zo belangrijk. Voor deze opdrachten werkt Fact4Fysio samen met de specialisten van Corpance.

Begeleiding
bij aan-
en verkoop.

Er komt veel kijken bij de aan- of verkoop van een praktijk of bij toe- en uittreding van maatschapsleden. Een belangrijke gebeurtenis in je ondernemersbestaan. Wij begeleiden het gehele proces van een goede voorbereiding, de zoektocht, het onderhandelen, het bedenken van creatieve oplossingen tot de getekende overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt.

Voorsprong door
HRM- en
Salarisadvies.

Als ondernemer ben je druk met ondernemen. Kansen creëren en benutten. Dan is het goed mogelijk dat je focus niet ligt op de HRM zaken binnen je organisatie. Fact4Fysio biedt je ondersteuning en advies bij al je HRM vraagstukken. Van het geven van juridisch advies tot het uitwerken van een nieuw salarishuis en van het opstellen van een personeelshandboek tot het begeleiden van personeels-gesprekken, wij staan voor je klaar.

Lees meer over Salarisadvies en HR-advies.

logo-esj-web

Voorsprong
door
teamwork.

Voor alle adviesvragen kun je bij ons terecht:

  • Het opstellen van contracten, zoals maatschapscontracten, huur- management- en aandeelhoudersovereenkomsten etc.;
  • Advies over de optimale ondernemingsstructuur;
  • Het verzorgen van begrotingen en prognoses;
  • Begeleiding bij een financieringsaanvraag;
  • Divers fiscaal advies, o.a. optimalisatie van de omzetbelasting;

Jouw
unieke
benchmarktool.

Download hier de benchmarktool

Ben jij ook wel eens benieuwd hoe jouw praktijk het doet in vergelijking met anderen? Zou het niet ideaal zijn als je dat snel en eenvoudig zou kunnen berekenen? Het kan!

Met onze benchmarktool voor fysiotherapiepraktijken vergelijk je eenvoudig je resultaten met andere praktijken. Volledig anoniem en gratis! Zie waar je in uitblinkt en waar er nog kansen liggen!

Ook voor fysio’s die (nog) geen klant zijn bij Fact4Fysio!