Tot € 24.999 SLIM-subsidie voor leren en ontwikkelen jouw organisatie!

 In Algemeen, Blogs, Kennisartikel

De SLIM-regeling richt zich op leren en ontwikkelen binnen MKB-ondernemingen. Met deze subsidie ontwikkelt en implementeert u samen met onze HR-experts een duurzaam HR-beleid.

Hoe hoog is de subsidie?

Het subsidiebedrag hangt af van het type project en de grootte van de onderneming. Kleine ondernemingen tot en met 50 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 80% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999. Mkb’ers tot en met 250 medewerkers (fte) ontvangen maximaal 60% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 24.999.

Welke dienstverlening komt in aanmerking voor de subsidie?

  • Ontwikkelingsplannen
    We begeleiden u bij het identificeren van de sterke punten en ontwikkelingsbehoeften van uw medewerkers aan de hand van TMA assesments. Op basis hiervan kunt u samen met de medewerker individuele ontwikkelingsplannen opstellen, die gericht zijn op het verbeteren van vaardigheden en het stimuleren van groei op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
  • Feedback en coaching leidinggevenden
    Onze HR-experts trainen uw managers en medewerkers om effectieve feedbackgesprekken te voeren en coachende vaardigheden te ontwikkelen. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en versterkt de samenwerking binnen teams.
  • Automatisering
    Voor het verankeren van leren en ontwikkelen in de organisatie is een systeem waar u alle data opslaat onmisbaar. Met HRworkflows legt u de basis voor een optimale employee journey. Wij ondersteunen u met de keuze van het juiste systeem en de implementatie.

Openstelling aanvraag

1 tot en met 28 september 2023

Contactgegevens

Neem contact op met onze HR adviseurs:

Marloes Beekman
HR Adviseur
+31686809997

Iris van Heel
HR Adviseur
+31659822614

Mis geen slimme tips meer!

Volg onze LinkedIn pagina →
Zo blijf je altijd op de hoogte.

Lees meer tips in de laatste blogs:

Recent Posts